2013-04-21 03:43:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma elemében érzi magát

Napi horoszkóp április 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma elemében érzi magát, ezért szívesen vesz részt olyan programokon, ahol ismerkedésre, hódításra van lehetősége. A külső azonban nem minden, ha belül nem olyan, mint aminek mutatja magát, akkor csalódni fog. Ön is, nemcsak a másik

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon mindenkivel remekül kijön, még azokkal a rokonaival is jól érzi magát, akikkel pedig gyakorta van súrlódása, vitája. Ma a rigolyás öregeket is kenyérre tudja kenni. A mosoly sokra képes, ezt tudta, de hogy ennyire!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma remekül működik az a bizonyos hatodik érzéke: nyugodtan hagyatkozzon a megérzéseire! Ne csodálkozzon azon sem, hogy ezt mások is azonnal észreveszik, és ki is akarják használni. Ma sokan fordulhatnak önhöz tanácsért.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma szerencsés napja van: sokan vannak ön körül, és szívesen segítenek önnek. Ha nem burkolózik fensőbbséges magányba, akkor ezzel most remekül élhet. Nyissa ki a szívét és az ajtaját, ablakait! Hallja meg a kinti hangokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagy terveket sző, de a megvalósításuk egyelőre igencsak nehéznek tűnik. Ne adja fel, csak próbálja meg először az apróságokkal kezdeni. Először is a társát kellene igazán megnyernie magának. Ketten többre mennek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap a kikapcsolódásé és a szerelemé. Ezt a társának is meg kell értenie, ezért, jó, ha már előre tudatja vele, hogy ma ne akarjon a barátaival közös programot szervezni. És ez önre is áll. Különben a szerelem máshonnan kopogtat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre hétvége van, de ön még most is a billentyűket veri, telefonál, ügyintéz. Ne csodálkozzon, ha a családja ezt nem nézi túl jó szemmel. Amit ma megtehet, ne halassza holnapra: ez most nem a munkára igaz, hanem a szórakozásra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól indul a napja, és jól is folytatódhat. Eszébe se jusson, hogy a munkájával foglalkozzon! Még csak gondolatban sem! Rá kell döbbennie, az élete több, mint feladatok megoldása. A gondot ma űzze el! Ne szerekkel, szerelemmel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Használja ki ezt a hétvégét arra, amit a legjobban szeret: merüljön bele a természetbe! Kiránduljon, simogasson nagy, meleg állatokat, vagy önnek kedves emberek arcát! A kertészkedés is jó, de még jobb, ha száguldva biciklizhet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Változékony a hangulata, sehogy sem tudja összeszedni magát. A szétesettség valóban több mint tünet. De, ha továbbra is a mások által diktált szabályok alapján akarja „összerakni magát”, akkor kudarcot vall. Merjen szabad lenni!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sok szempontból pozitív változások várnak önre. Ám csak akkor fogja tudni jól kiaknázni a lehetőségeit, ha maga mögött tudja a családját. És a támogatásukat viszonozni is tudja. Mert akár hiszi, akár nem, rengeteget erőt kap tőlük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Azt hitte, hogy ma olyan programon kell részt vennie, amit biztosan nem fog tudni élvezni. Most rádöbbenhet, hogy ez koránt sincs így. Úgy látszik, még nem múlt el önben a gyermeki lélek: képes játszani, egyszerűnek lenni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: